Llojet E Ndryshme Të Mobiljeve

Llojet E Ndryshme Të Mobiljeve

Llojet E Ndryshme Të Mobiljeve

Nëse jeni përballë një shtëpie të zbrazët ose një rimodelimi të madh, ju keni zgjedhje të mëdha për të bërë. Përpara se të vendosni se si të  mobiloni shtëpinë tuaj, mësoni rreth opsioneve që keni—llojet e mobiljeve dhe emrat e pjesëve të mobiljeve—për t’ju ndihmuar të merrni vendimet më të mira për të dekoruar dhomat tuaja.

Mobilje për dhomën e ndenjes 

Divanet: Pëlhurë dhe Lëkurë

Seksionet: Pëlhurë dhe Lëkurë

Divane për gjumë: Pëlhurë dhe Lëkurë

Karrige me theks: Pëlhurë dhe Lëkurë

Mbështetëse: Pëlhurë dhe Lëkurë

Rrotullues & Gliders: Pëlhurë dhe Lëkurë

Dhe, sigurisht, dhoma juaj e ndenjes do të ketë nevojë për hapësira për të vendosur një televizor, një tabaka për servirje ose dekor. Disa lloje tavolinash dhe raftesh përfshijnë:

Tavolina kafeje Llojet E Ndryshme Të Mobiljeve

• Stola
• Raftet e librave dhe raftet e hapura
•Kundrabufe etj.

Llojet E Ndryshme Të Mobiljeve

Sigurisht, kjo është dhoma që do të presë festimet tuaja të mëdha: darka të Falënderimeve, fryrje qirinjsh për ditëlindje.
Por dhoma e ngrënies krijon gjithashtu skenën për disa nga momentet tuaja të qeta: një darkë jave, natën e lojës me fëmijët, kafe në mëngjes vetëm.
Zgjidhni pjesët për të gjitha këto momente, të mëdha dhe të vogla, me mobiljet e duhura të dhomës së ngrënies:

Tavolina ngrënieje: të rrumbullakëta, drejtkëndëshe dhe katrore

 • Karriget e krahëve
 • Karriget anësore
 • Karrige bar dhe banak

Mobiljet e dhomës së gjumit Llojet E Ndryshme Të Mobiljeve

Dhoma e gjumit lejon më shumë kreativitet dizajni se çdo dhomë tjetër. Në fund të fundit, kjo mund të mobilohet vetëm me shijet tuaja dhe të partnerit tuaj në mendje. Për të filluar me pjesët kryesore:

 • Shtretërit
 • Tabelat e kokës
 • Komodina
 • Pasqyra
 • Dyshekët
 • Stola 

 Mobilje Zyre Llojet E Ndryshme Të Mobiljeve

Pavarësisht nëse punoni nga kjo zyrë me kohë të plotë ose nëse e përdorni për të kapur punët pas orarit të punës, është e rëndësishme të keni një hapësirë ​​që ju lejon të ndiheni të organizuar, produktiv dhe komod. Blini mobiljet tuaja kryesore të zyrës:

 • Tavolina
 • Kabinete magazinimi
 • Rafte librash

Llojet E Ndryshme Të Mobiljeve

Për më shumë frymëzim, kontaktoni ekspertët tanë.
Ata janë të lumtur të flasin me ju për t’ju ndihmuar të zgjidhni komodinën e duhur për dhomën tuaj dhe stilin tuaj të jetesës.

Kërkoni një konsultim falas për dizajnin, qoftë personalisht, në internet ose me telefon.

Artikuj të tjerë