Këshilla për komodinën në dhomën e gjumit

Këshilla për komodinën

Këshilla për komodinën në dhomën e gjumit

Është një nga gjërat e para që zgjohemi për të parë çdo mëngjes: komodina jonë. Por shumë shpesh, komodina bëhet mendimi i rrëmujshëm i dekorit të dhomës sonë të gjumit. Këshilla për komodinën

Për shumicën prej nesh, komodinat tona bëhen një grumbull librash, revistash, bizhuterish, telefonash dhe më shumë. Është e lehtë që kaq shumë gjëra të grumbullohen sipër, saqë mezi mund të shohim komodinën.

Ide për komodinën

Mos e sakrifikoni stilin për funksionalitetin – shijoni prakticitetin e një komodine ndërsa e bëni atë një pjesë të dizajnit fokal në dhomën tuaj. Me një planifikim të vogël, komodina juaj, madje edhe gjërat që mbani në komodinë tuaj, mund të krijojnë dekorimin perfekt. Zgjohuni me një komodinë elegant, duke mbajtur gjithçka që ju nevojitet brenda mundësive. Këshilla për komodinën

Ide për dekorimin e komodinës

Sugjerimi ynë: Mendoni për lartësinë. Çelësi për të dekoruar një komodinë është krijimi i tre niveleve të lartësive në majë të komodinës. Ai shmang skenarin e rrëmujshëm, ndërsa krijon një tavolinë të dizajnuar mirë.

Këshillë për stilimin e komodinës

Vendosni librat nën një llambë në komodinë për të ndihmuar që llambat të duken të jenë të së njëjtës lartësi edhe pse stendat e natës kanë lartësi të ndryshme. Këshilla për komodinën

Këshilla për komodinën në dhomën e gjumit

Bëjini komodinat tuaja të kenë proporcion të ngjashëm. Vetëm për shkak se ato nuk përputhen nuk do të thotë se nuk duhet të jenë afërsisht të njëjtën madhësi. Edhe nëse janë të ndryshëm në stil apo ngjyrë, sigurohuni që të paktën të duken simetrike në dhomën tuaj të gjumit.

Zgjidhni komodinat që kanë një atmosferë të përbashkët. Mund të jetë çdo gjë: këmbë të rrumbullakosura, dekor i zbukuruar, majë katrore, çfarëdo qoftë! Edhe me mobiljet që nuk përputhen, është e rëndësishme të krijoni një ndjenjë harmonie në të gjithë dhomën.

Këshilla për organizimin e komodinës

Më poshtë janë disa këshilla për organizimin e komedinës: Këshilla për komodinën

Mbajini gjërat që ju nevojiten afër: Për të shmangur rrëmujën, gjeni mënyra për të organizuar sendet e vogla që mbani afër. Vendosni vathët dhe unazat në një tabaka të bukur para gjumit, ose vendosni syzet në një mbajtëse.

Këshilla për komodinën në dhomën e gjumit

Fshihni teknologjinë tuaj: Nëse e mbani telefonin ose tabletin pranë shtratit, zgjidhni një komodinë që mund të fshehë kabujt e karikuesve dhe t’i mbajë gjërat të rregullta.
Një rrip elektrik me porte USB futet në një sirtar dhe vrimat e menaxhimit të telit organizojnë (dhe fshehin) kabujt.

Parashikoni nevojat tuaja të ruajtjes: Nëse ju pëlqen të mbani disa libra dhe revista afër shtratit, gjeni një komodinë me një raft që ofron një vend për të ruajtur librat. Këshilla për komodinën

Për më shumë frymëzim, kontaktoni ekspertët tanë.
Ata janë të lumtur të flasin me ju për t’ju ndihmuar të zgjidhni komodinën e duhur për dhomën tuaj dhe stilin tuaj të jetesës.

Kërkoni një konsultim falas për dizajnin, qoftë personalisht, në internet ose me telefon.

Artikuj të tjerë