Si të arredojmë një dhomë gjumi

Si të arredojmë një dhomë gjumi

Si të arredojmë një dhomë gjumi

Ero Mobileri

  • Si të arredojmë një dhomë gjumi ?
  • Dhoma e gjumit që keni ëndërruar.
  • Si të porosisni në dhomë gjumi?

Mësoni si të arredoni të gjithë dhomën tuaj të gjumit me një hap!

Dhoma gjumi me komplet gjumi me tre pjesë, ne ngjyra dhe modele te ndryshme!

Meqenëse grupi i dhomës së gjumit përfshin shumicën e mobiljeve në dhomën tuaj të gjumit. Merrni kohën tuaj për të gjetur një set në një stil që ju pëlqen vërtet – ai do t’i japë tonin të gjithë hapësirës.

Po përgatiteni për të mobiluar një dhomë gjumi?

Mos u lodhni me zgjedhjen e pjesëve individuale të mobiljeve duke e pajisur dhomën tuaj të gjumit me një komplet të papërshtatshëm për dhomën e gjumit. Kompletuar me një numër mobiljesh të koordinuara të dhomës së gjumit. Duke përfshirë një krevat, një komodinë, një komodinë. Një gjoks dhe më shumë, një grup dhoma gjumi është një mënyrë e arsyeshme. Dhe e thjeshtë për të blerë të gjitha mobiljet tuaja të dhomës së gjumit menjëherë. Ky udhëzues për blerjen e kompleteve të dhomës së gjumit duhet të shërbejë si burimi juaj i nevojshëm për të gjitha pajisjet e dhomave të gjumit.

Llojet e grupeve të dhomave të gjumit: Arredojmë një dhomë gjumi

Kompletet e dhomave të gjumit janë të disponueshme me mobilje të ndryshme të përfshira. Kur blini një grup mobiljesh për dhomën e gjumit, një nga konsideratat tuaja kryesore duhet të jetë se sa dhe cilat pjesë mobiljesh dëshironi të përfshini.

Dy-pjese: Kompletuar vetëm me një krevat dhe një komodinë.

Me tre pjesë: Kompletet e dhomave të gjumit me tre pjesë janë pak më praktike se kompletet me dy pjesë. Sepse ato kanë përfitimin e shtuar të një komodeje të përshtatshme.

Katër-pjese: Me një pasqyrë të përfshirë, grupet e dhomave të gjumit me katër pjesë përfshijnë një pjesë më shumë se grupet me tre pjesë.

Matja dhe përcaktimi : Arredojmë një dhomë gjumi

Para se të blini, është e rëndësishme të matni dhomën tuaj të gjumit për të zbuluar se cilat pjesë mobiljesh mund të përshtaten me lehtësi. Madhësia e dhomës tuaj të gjumit do të diktojë sasinë e mobiljeve që mund të blini. Dhe në këtë mënyrë do të informojë se cili lloj grupi i dhomës së gjumit është zgjidhja më e mirë për ju. Një dhomë gjumi më e vogël do të ndihet e ngushtë me shumë pjesë të mëdha. Kështu që një grup bazë mund të jetë ideal. Nëse keni një dhomë më të madhe, një grup i zgjeruar me shumë pjesë mund të jetë zgjidhja e duhur për ju.

Matni teresisht dhomën tuaj duke përfshirë gjerësinë e dyerve dhe lartësinë e dritareve. Lartësia e dritares është një matje e rëndësishme sepse do të informojë vendosjen e mobiljeve të dhomës tuaj të gjumit. Mobiljet duhet të vendosen vetëm nën dritare nëse nuk mbivendosen me dritaren.

Mbani matjet e dhomës së gjumit tuaj të dobishëm ndërsa bëni blerje. Çdo opsion i kompletit të dhomës së gjumit duhet të ketë matje individuale të listuara për secilën pjesë të mobiljeve në skedën e tij Peshat dhe Dimensionet. Mund të ndihmojë në hartimin e një planimetrie të dhomës tuaj të gjumit për të parë nëse dhe si pjesë të caktuara të mobiljeve mund të përshtaten në hapësirën tuaj.

Madhësia e shtratit: Arredojmë një dhomë gjumi

Megjithëse shumica e grupeve të dhomave të gjumit nuk përfshijnë dyshek. Është e domosdoshme të mbani parasysh madhësitë standarde të dyshekut gjatë blerjes së një grupi gjumi. Sepse shtrati i përfshirë do të jetë një madhësi specifike. Shumë komplete mobiljesh janë në dispozicion me madhësi të ndryshme shtrati. Kështu që ju mund të zgjidhni grupin e përsosur për nevojat tuaja.

Tek ne do të gjeni gjithcka që iu nevojitet për arredimin e shtëpisë tuaj!

Artikuj të tjerë