Ero Mobileri

Ero Mobileri, një furnizues kabineti për më shumë se 10 vjet

Ero Mobileri

Lëreni dizajnin tonë të kuzhinës të jetë pjesë e stilit tuaj të jetesës.

Ero Mobileri, një furnizues kabineti për më shumë se 10 vjet. Është i specializuar në prodhimin dhe ekspozimin e kabineteve të personalizuara të kuzhinës.

Lista e materialeve tipike: Ero Mobileri

Bazuar plotësisht në kërkesat e klientit, çmimi ynë do të plotësonte buxhetin e klientëve por me cilësi të lartë.

Produkte të ngjashme:

Ero Mobileri ofron zgjidhje perfekte për dekorimin ose rinovimin e shtëpisë së re. Jo vetëm zonën e kuzhinës, por banjën, garderoben dhe lavanderine.

Shërbimet që ne ofrojmë: 

Vizatime profesionale CAD dhe interpretim 3D.

Të mësuar nga mijëra raste reale, ne jemi ekspertë në zgjidhjet e kuzhinës.

Organizimi dhe dorëzimi fleksibël i kontejnerëve

Pavarësisht nga një panel i vetëm fundor për zëvendësim apo dollapë kuzhine të kompletuar. Ne gjithmonë arrijmë të gjejmë një mënyrë praktike dhe ekonomike të dorëzimit derë më derë.

Rishikimi i projekteve: Ero Mobileri

Nga ajo që tregon fotografia e mësipërme, do të gjeni besim në cilësinë e produktit dhe shërbimin që ne ofrojmë.

Si të punoni me ne:

Na dërgoni planin ose draftin tuaj të kuzhinës. Në mënyrë që të kemi një ide për dimensionet dhe ndarjen e hapësirës;

Projektuesi ynë do të projektojë një kabinet të veçantë kuzhine sipas kërkesës suaj;
Modifikoni vizatimin sipas kërkesave tuaja. Duke na dhënë specifikimet e produkteve të bardha.

Apucari, Lavaman, Pllaka/Soba, Furra, Frigorifer. Mikrovalë dhe çdo pajisje elektrike që do të përdoret në kuzhinën tuaj të ardhshme). Ose të markës dhe modelit të tyre ; Ero Mobileri

Ero Mobileri

4.Citimi i bazuar në vizatimet tuaja të miratuara; Ero Mobileri

Finalizoni dhe nënshkruani vizatimin dhe bëni depozitën;

Fillon prodhimi dhe ju njoftojme per procesin çdo javë;

Inspektoni cilësinë, sasinë dhe rregulloni bilancin;

Paketimi dhe dërgimi i mallrave sipas mënyrës së vendosur;

Ofrojme udhëzime instalimi dhe mbështetje teknike gjatë gjithë jetës pas shitjes.

 Dëshironi të merrni së pari një DIZAJN FALAS?

Na kontaktoni tani duke DËRGUAR NJË MESAZH.

NE DO TË MERRNI PERGJIGJJE SHUMË SHPEJT!

Artikuj të tjerë