Mobiloni Shtëpinë Me Karriget/Kolltuqet E Duhura

Këtu shikojmë çdo lloj dhe ndajmë idetë e dekorimit të karrigeve të dhomës së ndenjes për të përforcuar stilin tuaj.

Mobiloni Shtëpinë Me Karriget/Kolltuqet E Duhura

Me kaq shumë zgjedhje për karriget e dhomës së ndenjes me krahë për paraqitjen e dhomës së ndenjes, gjetja e duhur dhe stilimi i saj mund të jetë një sfidë. Një karrige e mrekullueshme mund të jetë një deklaratë më vete. Ose mund të përziejë elementët e dhomës së bashku. Ose mund të shtojë një pjesë që mungon si teksturë ose model. Mobiloni Shtëpinë

Dekorimi i dhomave të ndenjes me karrige i bën dhomat të guximshme!

Këtu shikojmë çdo lloj dhe ndajmë idetë e dekorimit të karrigeve të dhomës së ndenjes për të përforcuar stilin tuaj.

Mobiloni Shtëpinë

Llojet e karrigeve me theks të dhomës së ndenjes

Për të filluar, ju ndihmon të dini diçka për llojet e karrigeve dhe ku ato shihen shpesh.

Slipper chairMobiloni Shtëpinë

Një karrige e imët pa krahë me një sedilje më të ulët të shkallëzuar për hapësira më të vogla. Kjo karrigë përdoret shpesh në dhomat e gjumit ose në hapësira të vogla ku nevojitet më pak peshë vizuale.

Wingback chair Mobiloni Shtëpinë

Tradicionalisht në shkallë të madhe (por jo gjithmonë), kjo karrige është një kolltuk me shpinë të lartë që ka “krahë” strehues që mbështjellin përdoruesin. Historikisht, krahët në këto karrige ndihmojnë në bllokimin e rrymave të ftohta nga zjarri.

E shkëlqyeshme për lexim ose për bisedë pranë një divani të madh, karriget me krahë shfaqin një siluetë të veçantë.

Club chair – Mobiloni Shtëpinë

Kjo karrige është një karrige e gjerë, prej pëlhure ose lëkure me ndenjëse të thellë. Në përgjithësi, kjo karrige është një karrige e mirë për gjumë. Versionet moderne të kësaj karrige  përdpren shumë në dhomën e ndenjes.

Karrige rrotulluese

Karriget me bazë rrotulluese mbushin një hapësirë ​​ku keni nevojë për fleksibilitet, në një zyrë ose për organizime të ndryshme bisedash. Këto karrige të rehatshme janë të disponueshme në shumë stile dhe dizajne. Mobiloni Shtëpinë

Për më shumë frymëzim, kontaktoni ekspertët tanë.
Ata janë të lumtur të flasin me ju për t’ju ndihmuar të zgjidhni komodinën e duhur për dhomën tuaj dhe stilin tuaj të jetesës.

Kërkoni një konsultim falas për dizajnin, qoftë personalisht, në internet ose me telefon.

 

Artikuj të tjerë