Ja Si Mund Ta Mobiloni Shtëpinë Tuaj Në Pranverë

Ja Si Mund Ta Mobiloni Shtëpinë Tuaj Në Pranverë

Ja Si Mund Ta Mobiloni Shtëpinë Tuaj Në Pranverë

Nuk ka kohë më të mirë për t’i rifreskuar dhomat tuaja sesa pranvera.

Ajrosni dhomat, jepini dritareve një pastrim të mirë. Dhe sillni disa ngjyra të pranverës për të ndriçuar shtëpinë dhe humorin tuaj me dekorimin pranveror. Kur natyra nxjerr në pah dekorin e saj pranveror, është koha për të rifreskuar edhe shtëpinë!

Lexoni për idetë e thjeshta të dekorimit të dhomës pranverore për t’i dhënë çdo dhomë një frymë të freskët.

Ja Si Mund Ta Mobiloni Shtëpinë Tuaj Në Pranverë

Përditësimet e dizajnit të shtëpisë me ngjyrat e pranverës Mobiloni Shtëpinë Tuaj Në Pranverë

Ngjyrat e pranverës priren të ndriçojnë një dhomë në të njëjtën mënyrë që bota ndriçon jashtë me ndryshimin e dritës dhe rritjen e re të pranverës. Një mënyrë e thjeshtë për të bërë përditësime të shpejta është të inkorporoni aksesorë që përfitojnë nga këto ngjyra.

Ngjyrat e pranverës përfshijnë një gamë të tërë ngjyrash freskuese që shpërthejnë në natyrë me fillimin e sezonit. Mendoni për të verdhat e narcisit, zarzavatet me bar, blunë e vezës së Robinit, vjollcën dhe një mori pastelësh elastikë. Duke përfshirë idetë e dekorimit të dhomës së pranverës nga ngjyra Pantone e vitit për 2019, Living Coral sjell një nuancë pranvere si dhe një trend të freskët në dhomë.

Idetë më të thjeshta të dekorimit për pranverën janë aksesorët me ngjyrë pranverore – jastëkë dhe perde – që funksionojnë me bazë neutrale.

Dekorimi i tavolinës pranverore Mobiloni Shtëpinë Tuaj Në Pranverë

Për një tavolinë ngrënieje, idetë e thjeshta të dekorimit për pranverë përfshijnë gjelbërimin – ose kërcell dhe zarzavate të freskëta. Sillni pranverën me ngjyrat pastel, lulesh dhe modele pranverore në mbajtëse tavoline, peceta etj.

Për buqetat e tavolinave të ngrënies ose tavolinave të kafesë, zgjidhni enë kreative dhe të thjeshta që i përshtaten stilit tuaj, pavarësisht nëse është fshatar apo modern, industrial apo elegancë. Mbani lulëzimin tuaj pranveror në kavanoza murature, shporta me manaferra, shtamba  ose shishe të bukura. Konsideroni një kopsht tavoline evropiane si një fole e bukur pranverore me dekor me myshk dhe vezë.

Mbajeni të thjeshtë dhe ndërroni disa nga artikujt në dekorin e tavolinës së kafesë dhe raftit tuaj të librave.

Shtoni aromë delikate pranverore me biçikleta, limon dhe zogj. Mobiloni Shtëpinë Tuaj Në Pranverë

Përditësoni raftet tuaja të librave me korniza fotografish dhe objekte të tjera në një gamë ngjyrash pranverore, ndërsa redaktoni çdo gjë që flet më shumë për dimrin.

Kur vijnë ditët më të ndritshme të pranverës, Nëna Natyrë fillon të dekorohet me sytha dhe lulëzime. Parashikoni sezonin duke sjellë ngjyrat dhe aksesorët e stinës në dekorin tuaj pranveror.

Për më shumë frymëzim, kontaktoni ekspertët tanë.
Ata janë të lumtur të flasin me ju për t’ju ndihmuar të zgjidhni komodinën e duhur për dhomën tuaj dhe stilin tuaj të jetesës.

Kërkoni një konsultim falas për dizajnin, qoftë personalisht, në internet ose me telefon.

Artikuj të tjerë