Kuzhina Druri

Kuzhina Druri

Kuzhina Druri

Ero Mobileri:

  • Si ndërtohet një kuzhinë druri?
  • Materialet përbërëse.
  • Modele dhe ide të ndryshme.

Të ideuar nga klienti ne projektojmë dhe ndërtojmë kuzhinat tona prej druri tërësisht nga e para. Kuzhinat prej druri, si të gjitha kuzhinat tona, janë përshtatur saktësisht në dimensionet dhe dizajnin e tyre për të kënaqur plotësisht dëshirat e klientëve tanë. Çdo kuzhinë prej druri është në dispozicion në një sërë ngjyrash të ndryshme në varësi të preferencës tuaj. Kuzhina Druri

Kuzhina Druri

Më poshtë do të gjeni disa nga kuzhinat tona më të njohura prej druri .

-Hyni në një kuzhinë prej druri nga Ero Mobileri! Kuzhina eshte e punuar ne nje dizenjo kornize, maja pune ne gur gëlqeror Norrvange dhe shume detaje te bukura. Kuzhina Druri

-Një kuzhinë me atmosferë restoranti në dollapë elegante të ngrohta lisi dhe ngjyrë bezhë të butë, të kontrastuara nga një tavolinë pune prej mermeri të errët.

-Kuzhinë prej druri në lis; një banak prej çeliku inox së bashku me gur gëlqeror dhe detaje të tjera të zgjedhura me kujdes janë të shumta në këtë kuzhinë të mirëplanifikuar,ne shfrytëzuam pak metra katrorë në dispozicion për të maksimizuar hapësirën pa pasur nevojë të bëjmë kompromis në cilësi ose dizajn.

FARMACIA USHQIMORE

-Një kuzhinë lisi e errët, e frymëzuar nga natyra për Farmacinë Ushqimore; sirtarët e fortë prej druri janë të shumtë në këtë interpretim të përjetshëm dhe të qëndrueshëm të farmacisë së natyrës. Kuzhina Druri

LISI URBAN

-Kabinete pa doreza në një kornizë të hijshme të montuar në sipërfaqe së bashku me një sistem rafti emocionues. Tavanet prej guri gëlqeror Jura me ngjyrë rëre harmonizohen bukur me lisin e ngrohtë.

-Një kuzhinë lisi me njolla të errëta me një parmak të fshehur në krye të derës për të krijuar një pamje elegante dhe me stil. Pllakë pune ekskluzive prej mermeri dhe një ishull i madh kuzhine. Kuzhina Druri

Të prodhuara në vend në zdrukthtar i tonë, të gjitha kuzhinat tona janë ndërtuar tërësisht nga e para bazuar në nevojat dhe dëshirat e klientëve tanë. Të gjitha kuzhinat tona janë të disponueshme në ngjyrën tuaj të zgjedhur dhe një shumëllojshmëri materialesh. Çdo dollap dhe sirtar më pas përshtatet me kujdes në madhësi dhe dizajn për të krijuar atë estetikë të saktë dhe të personalizuar.

Tek ne do të gjeni gjithçka që iu nevojitet për arredimin e shtëpisë tuaj!

Artikuj të tjerë