Veshje muri me dërrasë

Veshje muri me dërrasë

Veshje muri me dërrasë

Veshje muri të bëra vetë me dërrasë, zgjedhja e duhur e materialit dhe metodat e fiksimit e bëjnë të veçantë këtë produkt, të cilën Ero Mobileri e ofron me shumë mjeshtëri.

Veshje muri me dërrasë

Vendosja e paneleve dekorative

Mbulimi i mureve me dërrasë do të thotë jo vetëm prestigj dhe rehati por edhe bukuri dhe termoizolim i shkëlqyer. Vendosja e bërë prej druri i ruan të gjitha vetitë e drurit: izolimin termik dhe frymëmarrjen (ajrosjen). Kjo e fundit përcaktohet kryesisht nga kapaciteti i shkëmbimit të avujve dhe ajrit.

Me një tepricë të avujve të lagështisë në dhomë, rreshtimi nga rreshtimi i thith ato; duke filtruar ajrin. Përveç kësaj, druri nxjerr një aromë të dobët, substanca baktericid dhe neutralizon aromat e pakëndshme. E gjithë kjo së bashku krijon një mikroklimë të favorshme dhe të shëndetshme në një shtëpi të veshur me dërrasë.

Veshje muri me dërrasë - Veshje muri të bëra nga ne me dërrasë është zgjedhja e duhur e e cila i bën të veçantë produktet tona të drurit!Procedura për prodhimin e produkteve të drurit nga Ero Mobileri

Dërrasat prej druri mund të përdoren për të dekoruar dhomat e jetesës në pothuajse çdo stil projektimi. Si në tërësi ashtu edhe në pjesë të veçanta. Në rastin e fundit,  vendosja mund të jetë një mjet efektiv për izolimin e dhomës.

Dekorimi i murit me dërrasë bëhet sipas procedurës mëposhtë:dërrasë

Përgatitja e ndërtesës: Muret duhet të jenë porozë ose të ftohtë (nxehtësi përçuese e mirë). Izolimi dhe hidroizolimi nga jashtë duhet të jetë shumë i mirë. Neglizhimi i këtyre elementëve do të zbehë të gjitha përpjekjet për të krijuar bukurinë brenda;

Zgjedhja e materialit: Lloji i drurit, profili dhe gjerësia e dërrasave që do të vendosen;

Zgjedhja e skemës së veshjes: Horizontale, vertikale, diagonale, në forma të ndryshme;

Përgatitja e sipërfaqes së brendshme bazë: Nivelimi, avujt / hidroizolimi;

Instalimi i mbështjellësve për mbështjellës

Ero Mobileri kryen veshje të murit me dërrasë, sipas teknologjisë standarde ose të thjeshtuar. Në lidhje me forcën dhe cilësitë dekorative të veshjes, ato janë ekuivalente, dallimet janë të ndryshme;

Aplikimi i një shtrese mbrojtëse në mur

Instalimi i prizave, llambave dhe pajisjeve të tjera të ndërtuara në mur;

Aplikimi i dërrasave të skajit në boshllëqet e deformimit, cepat e këndeve të dritareve dhe të dyerve.

Materialet që Ero Mobileri përdor dërrasë

Vendosja dekorative është një lloj druri i formuar nga lëndë drusore të gjata. Dhe është një dërrasë e profilizuar me një lidhje tipike të përshtatur për bukuri dhe rezistencë afatgjatë.

Veshja e mureve dhe tavaneve realizohet ekskluzivisht me mjete special për të shmangur dëmtimet e dërrasës gjatë montimit.

Ekzistojnë fiksues tipikë për petëzimin, të ngjashme me të njëjtat për vendosjen. Kjo është fantastiek sepse përmirëson mikroklimën e dhomës. Sipërfaqet e mureve dhe tavanit janë të veshura në mënyrë të pakrahasueshme më pak se dyshemeja, kështu që nuk ka kuptim të shpenzoni para për të veshur ndonjë gjë tjetër përveç dyshemesë.

Veshje muri me dërrasë - Veshje muri të bëra nga ne me dërrasë është zgjedhja e duhur e e cila i bën të veçantë produktet tona të drurit!

Druri dërrasë

Produktet që përdorim për veshjen e mureve janë të përbërë nga lloje të ndryshme druri, si të zakonshëm vendas ashtu edhe të shtrenjtë të importuar. Druri i pishës, bredhit, lisit, hirit, larshit dhe thuprës është në dispozicion për një buxhet deri në nivelin e mesëm. Kedri, panje, ahu, arre dhe lëndë druri ekzotike e rrugës. Dhoma e zhveshjes dhe dhoma e pushimit të banjove janë të veshura me dërrasa halore, dhoma e larjes – me lis, aspen ose alder; ndoshta larsh. Dhoma me avull – bliri, aspen, alder; rrallë – lisi.

 

Artikuj të tjerë