Krevate Dopio

Krevate Dopio

Krevate Dopio

Ero Mobileri

Modele të ndryshme krevatesh.

Shtretër dopio

Krevate DopioFillimi më i mirë i ditës suaj është një gjumë i mirë. Krevatët tanë të fortë dopio vijnë në stile të ndryshme për t’ju dhënë rehati dhe cilësi maksimale. Shumë prej tyre kanë veçori inteligjente, si hapësirë ​​ruajtëse e integruar ose kanë përmasa që të mund të rrëshqisni kutitë poshtë. Zgjidhni një shtrat nga Ero Mobileri për të siguruar ëndrra të ëmbla për shumë vite.

Bëni dhe krijoni shtratin e ëndrrave tuaja me një krevat dopio nga Ero Mobileri. Ne kemi një përzgjedhje të gjerë të shtretërve dopio dhe kornizave të krevateve dopio që i përshtaten çdo stili, shijeje dhe ambienti të jetesës. Një krevat dopio është shpesh një pjesë qendrore e mobiljeve në një dhomë gjumi. Mund të zërë shumë hapësirë ​​dhe ne kalojmë një kohë të mirë në të. Nga mëngjeset e përgjumura deri te mbrëmjet relaksuese. Një krevat dopio është miku juaj më i mirë në shumë pjesë të ditës. Të zgjedhësh një krevat dopio do të thotë të marrësh parasysh preferencat e tua të rehatisë. Kërkesat e madhësisë dhe stilin personal.

Madhësia standarde e shtratit dopio

Një krevat dopio standard ka një dyshek që është 200 cm i gjatë dhe 135 cm i gjerë. Nuk është madhësia më e madhe e shtratit, por gjithsesi mjaft e madhe që dy persona të ndajnë hapësirën e shtratit dhe të flenë rehat. Një kornizë standarde e krevatit të dyfishtë do të jetë më e gjatë dhe më e gjerë se dysheku, kështu që duhet ta keni parasysh këtë kur matni hapësirën ku dëshironi të vendosni kornizën.

E ndërtuar në depo – shfrytëzojeni dhomën tuaj

Krevate DopioJo të gjithë e kemi luksin e hapësirës në shtëpitë tona! Për ata prej nesh me dhoma banimi më kompakte dhe dhoma gjumi me madhësi më komode ose apartamente në studio, ndonjëherë duket sikur duhet të mjaftohemi me një shtrat më të vogël për të kursyer hapësirë. Ne e marrim atë – hapësira është e çmuar dhe një krevat dopio me madhësi standarde merr shumë prej saj. Por a keni marrë parasysh kornizat e krevateve të dyfishta me zgjidhje të integruara magazinimi? Është pikërisht ashtu siç tingëllon – korniza e shtratit tuaj dyfishohet si hapësirë ​​ruajtëse qoftë në kokën e kokës ose poshtë dyshekut në formën e vizatimeve ose rafteve. Funksioni i zgjuar do të thotë që ju nuk keni nevojë të bëni kompromis me hapësirën. Dhe siguron që sendet e rëndësishme të jenë gjithmonë pranë shtratit tuaj! Krevate Dopio

Për shembull, një kornizë krevat dopio me tërheqje të integruara poshtë mund të jetë praktike për ruajtjen e kompleteve të shtratit. Jorganëve apo edhe rrobave. Po në lidhje me kornizën e krevatit që ju lejon të rrokullisni bazën e krevatit. Në mënyrë që të mund të përdorni të gjithë hapësirën poshtë për të ruajtur gjërat tuaja. Edhe nëse vendosni të mos përdorni një kornizë krevat dopio me zgjidhje magazinimi. Shumë prej kornizave tona të shtratit janë mjaft të larta për të rrëshqitur kutitë poshtë.

Tek ne do të gjeni gjithçka që iu nevojitet për arredimin e shtëpisë tuaj!

Artikuj të tjerë